MAN VS. ГЕЙТОР – 77-годишен щангист от Мур Хейвън, Флорида,

...
MAN VS. ГЕЙТОР – 77-годишен щангист от Мур Хейвън, Флорида,
Коментари Харесай

Собственикът на куче от Флорида се бори с кученце от челюстите на алигатор, както и защо тези оранжеви рулца са такъв хит в Алабама

MAN VS. ГЕЙТОР – 77-годишен щангист от Мур Хейвън, Флорида, избави кучето си Роджър, откакто челюстите на алигатор се заядоха върху дребното, което наложи притежателят му да се бори с влечугото.

БЛИЗКО ДА ПРОГРАМА – Мъж от Орегон избегна избягал трион, който се търкулна през паркинг и се блъсна в магазин единствено секунди откакто влезе вътре. Вижте видеото.

ВКУСЪТ НА АМЕРИКА – Портокаловите рулца от Алабама се трансфораха в локален кулинарен специалитет. Оранжевите рулца на уважавания ресторант All Steak бяха оповестени за едно от 100-те най-хубави неща за ястие в щата.

Щатът Йелоухамър " падна мощно " по сладкия, безоблачен поврат на канелените рулца. (Крис Granger/Alabama Tourism Department)

СЛЪНЧЕВОТО ЗАТЪМНЕНИЕ ОТКРАДА – Пълно слънчево затъмнение ще настъпи в Съединени американски щати на 8 април. Вижте 8 детайла, които могат да подобрят удоволствието ви от гледане – всички налични в Amazon.

БИБЛИОТЕЧНИ КНИГИ – Майка на пет деца в Тексас неотдавна с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР