Мамографът Mammomat Revelation е напълно нов стандарт при диагностиката на

...
Мамографът Mammomat Revelation е напълно нов стандарт при диагностиката на
Коментари Харесай

Най-модерният мамограф в България вече работи в Бургас

Мамографът Mammomat Revelation е изцяло нов стандарт при диагностиката на болесттите на млечните жлези

Най-модерният мамограф в България- Mammomat Revelation на Siemens Healthineers към този момент работи в Бургас. Мамографът е изцяло нов стандарт при диагностиката на болесттите на млечните жлези и ще го намерите в Национална онкологична болница „ “.

От февруари в болничното заведение проработи профилиран Мамологичен център ориентиран към диагностиката и лекуването на болести на млечните жлези.

Още със старта на мамологичния център бе оповестена акция „ Подари си време “ за дами сред 40 и 65 години, с помощта на която 200 дами изцяло гратис ще се погрижат за здравето си, получавайки обзор при експерт по хирургия  и 3D мамография с най-модерния уред в страната.



Защо е толкоз специфичен мамографът Mammomat Revelation? Той е с опция за 50° широкоъгълна томосинтеза и биопсия и с помощта на него може да се види цялата гърда в 3D проекция  с изключителна точност, освен това - с минимална доза на радиация.

Резултатът е в детайли изображение, с чиято помощ тъкмо се разпознава местоположението на всеки израстък или микрокалцификация. С него може да се открият карциноми с величина няколко милиметра, които при общоприета мамография е допустимо да бъдат пропуснати. 

Мамографът е незаместим както за ранна диагностика и скрининг, по този начин и за оценка на терапия, както и следене след лекуване. Помислено е и за комфорта на пациента - проучването с този уред е оптимално безболезнено и щадящо, като намира оптимална компресия за всяка гърда и понижава притискането

Повече информация за мамографско проучване с мамограф Mammomat Revelation ще намерите на 056 89 62 62.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР