Мамо, телефонът ми говори. Каза ми, че ако заспя, "Момо"

...
Мамо, телефонът ми говори. Каза ми, че ако заспя, "Момо"
Коментари Харесай

Майка разказа за ужаса, който детето ѝ е преживялo с Момо

Мамо, телефонът ми приказва. Каза ми, че в случай че заспя, "Момо " ще те вземе. Така майка описа за ужаса, който детето ѝ е преживялo с новия тип предизвикателство в интернет - "Момо ".

"Момо " стартира с неизвестен човек, който се крие зад злокобна фотография или кукла. Тя предизвиква децата да прибавят контакт в услугата за известия WhatsApp, след което ги преследва с гневни облици и провокации, предизвиква ги да се самонараняват.

"Съществото говореше на български език - механично преведен. "Момо " провокира децата да вършат страшни неща ", добави още пострадалата майката.

"Намерих избавление и то е в 21:00 часа да изключвам интернета у дома - по този начин децата ми нямат достъп. Според централата на Youtube, този проблем е единствено в Европа. Това предизвикателство, което кара децата да се самонараняват е един тип "Син кит ", сподели още тя.

"Родителите са отговорни за този свободен достъп на децата до интернет. Ако децата прекарват повече време в интернет, дано то да е за обучение ", приключи тематиката известният играч по смесени бойни изкуства Станислав Недков-Стъки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР