Маме, не се притеснявай! Ще се оправя, каза моята храбра

...
Маме, не се притеснявай! Ще се оправя, каза моята храбра
Коментари Харесай

Милица Гладнишка: Държим се със сестра ми, откакто осиротяхме

" Маме, не се притеснявай! Ще се оправя, сподели моята храбра мама Вили и си отиде. Преминала през доста компликации, майка ми в никакъв случай не спря да се бори! И постоянно ме поддържаше! Пратете цялата си обич и светли пожелания в пътя й нагоре! Да почива в мир светлата й душа! Мамо, обичам те! " това написа с три удивителни Милица Гладнишка за майка си Виолета тъкмо преди година.

Актрисата и певица тези дни бе измежду панелистите на предаването „ На кафе ”, където напомня за огромната си загуба. Тя бе предшествана от друга такава- на баба й  Милица, на която е кръстена. Днес Милица и сестра й Емилия, коя да е музикант и живее в чужбина, са си единствената поддръжка и опора.

И въпреки всичко двете дами, които преди години се сбогуват с татко си, са наследили борбения дух и силата на дамите в фамилията си. В това няма никакво подозрение, защото Милица и Емилия добре помнят сложните времена, в които майка им и баба им са правили невъзможното, с цел да им обезпечат по-добър метод на живот.

Имайки пред  себе си и техния образец, а и помнейки и нелекия път, който са минали, сестрите самоуверено и с усмивка реализират фантазиите си. Професионалисти са както в музиката, рисуването и писането, по този начин и шпакловането и боядисването, и какво ли още не. И макар всички компликации, които майка им и баба им са срещали, с цел да ги отгледа, са съумели да ги насърчат да се занимават с изкуство. Двете девойки от дребни ходили на уроци по британски език, пиано и оперно пеене, написа " Минаха години ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР