МАМА НА ДВЕ НА ДВАМА сподели зловещата“ забележка, която непознати

...
МАМА НА ДВЕ НА ДВАМА сподели зловещата“ забележка, която непознати
Коментари Харесай

Непознати винаги правят едни и същи зловещи коментари за малкия ми син – гадно е и никога не се е случвало с малкото ми момиченце

МАМА НА ДВЕ НА ДВАМА показа „ злокобната “ забележка, която непознати вършат на сина й, която тя в никакъв случай не е чула с щерка си.

Алис Гилбърт от Съединени американски щати твърди, че когато нейното момченце се усмихне на човек на обществено място, те постоянно споделят, че дребното „ флиртува “ с тях.

Във видеото майката означи, че освен намира коментара за „ чудноват “, само че и че това в никакъв случай не се е случвало с щерка й.

„ Като не, той в действителност е просто щастливо дете “, отвърна на странния коментар майката на две деца.

Реакцията на Алис обаче видя други консуматори на обществените медии изцяло разграничени – до момента в който някои не видяха нищо неприятно в това, други майки настояват, че също са имали сходен коментар, което ги е предиздвикало да се почувстват „ неловко “.

В клипа майката споделя: „ Всеки път, когато съм на обществено място и имам своя наследник с мен, в случай че той отдалечено се усмихне на чужд, заклевам се, че коментарът, който получавам, е „ Той е подобен флирт “, „ Той флиртува с мен “.

„ И аз съм като Даян, ти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР