Мама е любимата думичка на Диляна Попова от около 3

...
Мама е любимата думичка на Диляна Попова от около 3
Коментари Харесай

Диляна Попова е доброто ченге вкъщи, Блатечки е строг със сина им Борил

" Мама " е обичаната думичка на Диляна Попова от към 3 години и половина, разбра HotArena.

Това е първата думичка, която синът й от Асен Блатечки - Борил, произнесъл. А името на малчугана не е определено инцидентно. " Искахме име, което да звучи мощно, да е малко и да не е постоянно срещано ", изяснява моделът. Сега, когато малчуганът е по-голям, схваща, че името му е тъкмо за него. Дори Борил го произнася с горделивост. 

Появата на хлапето трансформира радикално живота на Диляна. " Придаде му смисъл, направи ме по-смирена. Той стана мой преподавател в доста житейски обстановки ", споделя тя. Но не е от майките, които маниакално събират движимости, свързани с децата им.

" Не съм сантиментална, единствено някъде оставих бебешка къдрица, само че не помня къде ", споделя с усмивка Диляна. Пъпчето е поверено на Асен Блатечки, който да го хвърли на тъкмо несъмнено място. " Мястото е наша дребна загадка ", прецизира Попова. И добавя, че съжалява, че не е юридически прощъпулник на Борил. 

Пропуснали го, не тъй като не желали. " Някак изпуснахме момента и след това просто нямаше смисъл ", разкрива моделката. По думите й, Борил има аналитична мисъл и от всичко най-вече обича да си играе с динозаври. Освен това обича да реди пъзели и да кара тротинетка. 

В свободното си време двамата вървят на разходки и на пикник. Често пътуват дружно и отвън страната. Диляна признава, че не е доста непоколебим родител и не обича крайностите. 

Ето за какво за Борил няма неразрешени неща и занимания. " Опитвам се да изяснявам, с цел да може той самичък да направи избора си ". 

По-строгият родител от двамата несъмнено е Асен Блатечки. " Майката мъчно слага граници и по този начин е редно да бъде ", безапелационна е Диляна.

Макар и двамата му родители да са известни, Борил не се впечатлява изключително като ги види по малкия екран. Най-важното за нея е той да се занимава с това, което го прави благополучен, предават от " 24 часа ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР