Малвина Палазова е на 35 години, родена и израснала в

...
Малвина Палазова е на 35 години, родена и израснала в
Коментари Харесай

„Браво, Пловдив” са тези, които ми помагат да вярвам в добротата на нашето общество

Малвина Палазова е на 35 години, родена и израснала в Пловдив. Тя е приключила бакалавърската си степен в ПУ “ Паисий Хилендарски “ със компетентност „ Социална педагогика “, а магистър - „ Комуникативни нарушавания в развиването “. Сега Малвина е финален курс магистър по друга компетентност - „ Публична администрация “. От 2011 година тя е и Национален арбитър по Академично гребане.

Спортът постоянно е бил неразделна част от живота й. Той е построил у нея темперамент, дисциплинираност и хъс. Тя е щерка на някогашна национална състезателка по Академично гребане и също като майка си, от ранно юношество е упражнявала старателно към триумфа.

Малвина Палазова е всестранно развита персона и се е занимавала с доста неща в разнообразни сфери. От 2020г. тя е деен доброволец към БЧК –Пловдив, а две години по-късно, през май месец е наградена със звание „ Отличник на БЧК “ за активна  червенокръстка активност ".

Към момента работи като обществен служащ и логопед, към няколко разнообразни плана и  обществени услуги / Комплекс за обществени услуги за деца и фамилии, Дом за пълнолетни лица с физически увреждания, Дневен център за деца с тежки множествени увреждания/

От 2022г. е член на Местна комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните към регион Западен.

- Преминали сте през разнообразни сфери, само че може би спортът е заемал най-дълъг интервал от живота Ви, за какво спряхте да се състезавате?

- Наложи се да приключа дейното си спортно развиване поради злополука и трайни физически контузии. Въпреки това взех решение, че гребането ще бъде постоянно част от мен и в случай че не мога повече да се състезавам, то тогава ще намеря различен вид и за това станах Национален арбитър по Академично гребане.

- Какво Ви стимулира да се включите в битката за Общински съвет през придвижване „ Браво, Пловдив “?

- Кандидатирам се за Общински консултант преди всичко, тъй като обичам Пловдив и имам вяра, че е пристигнало време за политика, която се прави с обич към хората и градската среда. Смятам, че имам храброст, опит и познания, с цел да предлагам и не отстъпвам верните решения. Вярвам, че в локалния парламент би трябвало да има повече хора с бистри мозъци и чисти сърца.

Включвам се в това, тъй като имам вдъхновяващи образци в лицето на нашия претендент за кмет- Савина Петкова, претендент за кмет за Район " Източен " Ерол Садъков и претендент за кмет за Район " Централен " Яна Димитрова, които считам, че могат да отстояват позиции в най-токсична среда и да печелят значими борби!

Да си част от партия значи, че си част от екип. Означава, че си в положение да прескочиш егото си в името на обща цел и че си обществено привързан с ясна стратегия и отстояваш позицията си. Ти си виновен, с изключение на пред гласоподавателите, а и пред съидейниците.

- Какво Ви притегли в „ Браво, Пловдив ”?

- Към „ Браво, Пловдив ” ме притегли добротата и отдадеността на хората тук. За мен, всичките ми съидейници са  тихи герои, които вършат света по-добър и по-хуманен. Те са хора, които разполагат с милосърдие, съчувствие и предпочитание да оказват помощ на другите. Те са тези, които ми оказват помощ да запазя вярата в човечността и добротата в нашето общество.
Благодарна съм, че съм част от екипа на „ Браво, Пловдив ”, тъй като те ми демонстрираха, че
положителното е тук.  Трябва да приказваме за това. Длъжни сме, тъй като положителното е заразно, когато се чуе за него.

- Кои са вашите цели за жителите?

- Моите цели са ориентирани в разнообразни аспекти на обществената сфера. Например транспарантна и открита община, с работещи консултативни публични структури, зелена, естетична и сигурна градска среда, обществена политика, ориентирана към възрастните хора, използване на устойчива стратегия за родители и деца, използвана в фамилна, просветителна  и обществена среда и стратегия за ранна предварителна защита против използването на наркотични субстанции измежду деца, както и за насилието против тях.Важно е за мен укрепването на житейските умения на младите и мотивирането им към здравословния метод на живот.

Чувствам се уверена за всяка дребна крачка, която върша, тъй като зная, че идеиите ми вървят в вярната посока!  Ще се веселя да се видя с всеки, който желае да поговорим за положителното бъдеще на Пловдив!



Малвина Палазова е с преференция № 121 в листата на „ Браво, Пловдив ” с №36 в интегралната бюлетина с регистрацията на „ Българска прогресивна линия ".

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР