Малцина знаят, че видеото към набиращия популярност летен хит на

...
Малцина знаят, че видеото към набиращия популярност летен хит на
Коментари Харесай

Новият хит на Преслава с гръцкия певец Аристос заснет в морската столица Варна |

Малцина знаят, че видеото към набиращия известност летен шлагер на Преслава и гръцкия артист Аристос Константину - " Спомени " е сниман на нашето черноморие. Кадрите в клипа наподобяват като че ли действието се развива в другоземен непознат курорт, само че се оказа, че видеото е снимано в морската столица Варна.

Домакин на фотосите е четиризвездния апарт-хотел в курорта " Златни пясъци " край Варна.

С внушителната си архитектура в шумерски жанр и първокласно осъществяване " " неведнъж е награждаван с редица бизнес и архитектурни награди, както в България, по този начин и по света.

Идеята клипа да бъде сниман там е на режисьора на видеото Люси Иларионов.

Той открива комплекса, когато отива да снима видео визитка на Мони Зенгинер за предаването " Ергена " и безусловно се влюбва в луксозното място. Останалите фрагменти от любовната история във видеото са снимани на дивите плажове при устието на река " Камчия " макар, че хотелът е ситуиран на метри от най-хубавите и чисти плажове по родното Черноморие в средата на курорта " Златни пясъци ". Аристос и Преслава, дружно с целия екип на продукцията, прекарват два дни в комплекса и мястото им става обичано. е желано място за фотоси и на доста други звезди освен от България, само че и от чужбина.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР