Малцина ще бъдат изненадани, че Великобритания е навлязла в рецесия.

...
Малцина ще бъдат изненадани, че Великобритания е навлязла в рецесия.
Коментари Харесай

„При Риши Сунак Обединеното кралство се плъзга назад – мрачна история от премиер, който няма идеи“

Малцина ще бъдат сюрпризирани, че Англия е навлязла в криза. Семействата не се нуждаят от публични данни, с цел да знаят, че заплатите не са в крайник с цените, че седмичният им магазин е по-скъп и че покриването на наема или ипотеката се е трансформирало в месечна битка.

Те към този момент усещат следствията от 14 години неприятно икономическо ръководство. Под ръководството на Риши Сунак Англия се върна обратно със стагнираща стопанска система, хваната в клопката на бедността, по-малко пари за публични услуги и по-малко служащи с добре платени и сигурни работни места.

Твърдението на торите, че това е „ лека “ криза, е засегнатост за хората, които се пробват да балансират бюджетите си, и за притежателите на дребен бизнес, които се пробват да държат главата си над водата.

Гласоподаватели ще означи, че господин Сунак не съумя да извърши съвсем всички обещания, които даде. Списъците на чакащите в NHS са съвсем рекордни, дългът нараства, хората към момента рискуват живота си, с цел да прекосят Лама...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР