Малцина играчи имат привилегията да бъдат поставяни в едно изречение

...
Малцина играчи имат привилегията да бъдат поставяни в едно изречение
Коментари Харесай

Кауай Ленърд се доближава най-много до стила на Джордан, смята известен журналист

Малцина играчи имат привилегията да бъдат поставяни в едно изречение с великия Майкъл Джордан. Популярният публицист от ESPN Стивън Ей Смит уточни името на един баскетболист, за който счита, че е най-близкото нещо до Джордан сега - Кауай Ленърд.

" Бих споделил, че играчът е Кауай Ленърд. Той се приближава най-вече до Майкъл Джордан сега ", съобщи Смит, а по-късно се аргументира за избора си. " Не споделям, че Кауай е най-хубавият, тъй като знаете, че не усещам, че е той. Мисля, че ЛеБрон е най-хубавият, само че той е по-различен състезател от Майкъл Джордан. Ленърд или вкарва, или играе отбрана. Не е наложително да прави играчите към себе си по-добри, той просто бележи топката в коша. И когато го следя, единствено от позиция на стила, по какъв начин той подхожда към играта и какво прави на паркета, мисля, че сега доста наподобява на Майкъл Джордан ".
KAWHI is the closest thing in Sports today to Michael Jordan!!! Here's why pic.twitter.com/6k62fIGKjk
— Stephen A Smith (@stephenasmith) March 27, 2020
До прекъсването на сезона в НБА Ленърд осъществя приблизително по 26.9 точки, взима по 7.3 битки и прави по 5.0 асистенции. 28-годишното крило е повторен притежател на премията " Защитник на годината " и повторен първенец от НБА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР