Малтийският министър на икономиката Крисчън Кардона бе разпитан днес от

...
Малтийският министър на икономиката Крисчън Кардона бе разпитан днес от
Коментари Харесай

Малтийският министър на икономиката бе разпитан във връзка с убийството на журналистката Дафне Галиция

Малтийският министър на стопанската система Крисчън Кардона бе разпитан през днешния ден от полицията по отношение на убийството преди две години на журналистката Дафне Каруана Галиция, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки ДПА.

Разпитът на Кардона не продължи дълго и той бързо излезе от централата на полицията, където даде показания, посочи ДПА. Кардона бе помолен да даде уточнения, в това число и за изказвания по негов адрес в предишното, сподели говорителка на министерството. Убитата Каруана Галиция постоянно загатваше Кардона в материалите в известния си блог, отдаден на следствието на политици и корупцията в държавното управление. Журналистката бе взривена в автомобила си през октомври 2017 година, напомня ДПА.

Топбизнесмен е закопчан на своя яхта поради убийството на малтийската журналистка

В следствието за убийството на Каруана Галиция полицията се концентрира върху ролята на арестувания в сряда предприемач Йорген Фенек. Той бе признат през днешния ден в болница, откакто се оплака от болки в гърдите, оповестиха малтийски медии. По-рано през днешния ден той изиска имунитет от наказателно гонене в подмяна на това да даде информация за убийството на Каруана Галиция, съобщи Франс прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР