Малтийският футболен шампион Хамрун Спартанс е в напреднали преговори за

...
Малтийският футболен шампион Хамрун Спартанс е в напреднали преговори за
Коментари Харесай

Еврокошмар на Левски е в напреднали преговори с Юлиян Ненов от Локо София

Малтийският футболен първенец Хамрун Спартанс е в напреднали договаряния за привличането на крилото Юлиян Ненов, оповестява изданието " Таймс оф Малта ".

Тимът на Хамрун завоюва безапелационно купата в края на април и сръбският старши треньор Бранко Нишевич търси попълнения за укрепване на състава за идното присъединяване в квалификациите на Шампионската лига.

Малтийците към този момент са изпратили съответно предложение за контракт на Ненов, което той обмисля.

28-годишният някогашен юношески национал на България има договор с Локомотив София до края на сезона. Той мина в състава на " железничарите " в края на август предходната година, като записа 25 мача с 3 гола и 1 асистенция за " червено-черните " през актуалната акция до момента.

Хамрун имаше интерес към Ненов и преди година. Тогава той избра офертата Сутиеска, само че по-късно повече от месец в състава на черногорския отличник и 5 изиграни мача крилото напусна по финансови аргументи.

Малтийците доближиха до плейофите за влизане в групите на Лигата на конференцията през предишното лято, откакто в третия квалификационен кръг отстраниха трагично Левски с дузпи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР