Малта няма да спре програмата „Златен паспорт“ за руски граждани,

...
Малта няма да спре програмата „Златен паспорт“ за руски граждани,
Коментари Харесай

Малта няма да санкционира руските предприемачи

Малта няма да спре програмата „ Златен паспорт “ за съветски жители, защото глобите, наложени от Европейския съюз (ЕС), не се разгръщат върху приемането на поданство против вложения. „ Концепцията за „ златните паспорти “ не се ползва за Малта, защото вложенията свързани с престояване, са изцяло разнообразни от „ златните паспорти “ “, сподели парламентарният секретар по въпросите за поданство Алекс Маскат.

„ Дудилиджънс, който вършим, не се среща на никое място другаде по света. Обучаваме други страни по какъв начин да организират надлежна инспекция. Инвестираме доста в този развой и ще продължим да го вършим. Ние сме внимателни във връзка с всички вложения, идващи в Малта, само че дано не вършим недвусмислени изказвания, че всички руснаци са неприятни хора “, добави той.

В края на миналата седмица Европейската комисия (ЕК) съобщи, че ще предприеме стъпки за прекъсване на продажбата на " златни паспорти " на богати руснаци като част от глобите против Русия след началото на военните интервенции в Украйна.

В момента Малта води правосъдна борба с Европейска комисия за скица за продажба на поданство. Мускат сподели, че договарянията сред двете страни не престават и могат да доведат до нови правила за целия Европейски Съюз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР