Малшанс споходи режисьора Людмил Иларионов - Люси и певицата Ани

...
Малшанс споходи режисьора Людмил Иларионов - Люси и певицата Ани
Коментари Харесай

Това ли е краят на приказката на Люси Иларионов и Ани Хоанг

Малшанс споходи режисьора Людмил Иларионов - Люси и певицата Ани Хоанг. След като затвориха вратите на фамилния си бар „ Новото “ в град Елин Пелин, понастоящем двамата са прекратили доставките на храна повода липса на личен състав и финанси. Люси и Ани направиха грандиозно разкриване на заведението на 12 март предходната година, а ден по-късно беше оповестено изключителното състояние поради Ковид-19.

Тогава режисьорът се ожали, че всичките им инвестиции са отишли по дяволите, а закупените храни и питиета непосредствено в коша за отпадък. След месеци на изолираност двамата съумяха да започват наново, явно без триумф.

Запознати издават, че след първия банкрут Люси и Ани са работили най-вече с доставки по домовете, като с част от тях се е заел персонално режисьорът.
Към момента обаче теренът се употребява за снимачна площадка от Люси, който го предлага на сътрудници за видеоклипове. Дизайнът на мястото е бутиков, управителен от последните трендове за обзавеждане на заведения за бързо хранене в Съединени американски щати. В него са снимали куп звезди измежду които Азис и Диона, писа „ Телеграф “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР