Малоумните промени в Конституцията унизиха държавния глава. Това каза по

...
Малоумните промени в Конституцията унизиха държавния глава. Това каза по
Коментари Харесай

Гечев : Малоумните поправки в Конституцията унизиха президента

Малоумните промени в Конституцията унизиха президента. Това сподели по Народоосвободителна въстаническа армия депутатът от Българска социалистическа партия проф. Румен Гечев. Не участваме в псевдосрещи, от които не зависи нищо. Така националният представител изясни протеста на социалистите на консултациите при президента.

„ Основната отговорност на служебния кабинет е да провежда почтени избори, в което ние се съмняваме ”, уточни Гечев като посочи, че неслучайно борбата била за вътрешния министър.  Той разяснява тематиката с оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи по този начин: „ Имало напън над основния секретар. Играят се някакви циркове – първо си подава оставката, след това я отдръпва след съвещания. Какъв е този основен секретар, който се поддава на напън? Какво да си помислят шефовете на районни ръководства и елементарните чиновници на Министерство на вътрешните работи? ”.

Проф. Гечев разяснява великденските добавки, които депутатите плануват да дадат на най-бедните пенсионери. „ Ние подкрепихме концепцията, само че добавихме, че проблемите с пенсиите би трябвало да бъдат решавани дълготрайно, а не предизборно, както е сега ”, сподели националният представител от Българска социалистическа партия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР