Малолетната Румяна от Лом, която стана известна в началото на

...
Малолетната Румяна от Лом, която стана известна в началото на
Коментари Харесай

Малолетна майка роди второ дете от приятел на баща си


Малолетната Румяна от Лом, която стана известна при започване на 2016 година с името на първото си дете Сарасвати, още веднъж скандализира страната. Тя е родила второ бебе от другар на татко си, оповестява BulNews.

Невръстната майка живее в ромската махала на крайдунавския град, дружно с първото си отроче още 7 братя и сестри. В началото на 2017 година у тях се нанесъл сътрудник на татко й от погребална организация „ Феникс “ с букви Р.А. По-възрастният мъж бързо завъртял главата на девойката и двамата почнали интимни връзки. Момичето забременяло и на 1 ноември, още ненавършила 14-години, родила второто си дете.

Междувременно през юли любовчията бил отпътувал за Чехия, с цел да си търси работа, а като се върнал останал сюрпризиран от обстоятелството, че е станал татко. За неукротимите му мераци към малолетната госпожица, против него било заведено и дело. То се гледа преди дни в съда в крайдунавското градче.

От документите по процеса излиза наяве, че прелъстителят към този момент е осъждан няколко пъти за разнообразни прегрешения. За бурната си спекулация с Румяна той получи ефикасна присъда от половин година затвор.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР