„Малкото камъче събори голямата кола. Ако бяха влезли с 30

...
„Малкото камъче събори голямата кола. Ако бяха влезли с 30
Коментари Харесай

Ревизоро: Раздялата на Патриотите изяде главата на ВМРО

„ Малкото камъче събори огромната кола. Ако бяха влезнали с 30 депутата, щяха да създадат държавно управление с ГЕРБ “, съобщи той.

Екоминистърът посочи, че не е водил диалози с някоя политическа мощ и не е получавал оферти за пост. Димитров напомни, че изрично е отказал да взе участие в изборите.

„ След като си дал една година за едно нещо, ти е жалост да го хвърлиш на боклука – действен център, води, непорочност на въздуха. Аз бях комплициран в една среда, грижа се за нея. Но като виждам какво става в Народното събрание, ми става тъжно. Има процедури, които би трябвало да бъдат свършени, а те са закъснели със 7-8 години”, сподели още Димитров и добави, че няма да спре да работи до оповестяването на нов министър.

„ Всичко е пито-платено. Никой не ме е потърсил да ми благодари за свършеното, след всички жертви, които направих. Единствено Валери Симеонов ми подари една огромна картина. Човекът призна какво съм приключил. Всеки диалог е самостоятелен. Бях поел ангажимент, бях влезнал от квотата на Вътрешна македонска революционна организация, дължах и услуга на Борисов, помогнах му, само че с това се изчерпах. Вече нямам ангажимент към никого. Трябва диалог с всеки, с цел да видя какво ще вършат. Ако мислят да унищожават страната, аз няма да съм част от този проблем. Ако ще оказват помощ, желая да е ясно с кого”, безапелационен е Димитров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР