„Малкото хотелче на име „Коледа” – очарователната история от Колийн

...
„Малкото хотелче на име „Коледа” – очарователната история от Колийн
Коментари Харесай

Чудесата идват в „Малкото хотелче на име „Коледа”

„ Малкото хотелче на име „ Коледа” – очарователната история от Колийн Райт, носи духа на класическата романтика в себе си. С идването на коледните празници героите единствено би трябвало да повярват още веднъж в чудесата – и в любовта – с цел да потвърдят още веднъж на читателите, че същинската романтика към момента е тук.

Снежна стихия довява на прага на дребен фамилен хотел група инцидентно закъсали на пътя хора. Непознатите нямат нищо общо между тях, само че дали сантименталният уют под преспите на Ню Ингланд няма да стопли сърцата тъкмо в точния момент за Коледа?

Малко хотелче, надалеч от света, наподобява като съвършеното място за превозване на празниците. Моли има потребност от тишина и успокоение, с цел да приключи новата си книга, тъй като от месеци страда от писателски блокаж. Появяването на Маркъс обаче – хубав вдовец с две дребни дъщери – може би е тъкмо каквото ѝ би трябвало за ново ентусиазъм.
Хана се надява на зимна женитба като от приказките, само че годеникът ѝ ненадейно скапва годежа два дни преди събитието. Съкрушена от разрушеното си сърце, Хана търси разтуха и протекция. За благополучие, приятелят ѝ от детство Люк – дошъл в града тъкмо преди бурята, с цел да оказва помощ на фамилията си по празниците – може би има всички нужни отговори.



Джийн и Тим се борят да свържат двата края и да съумеят да поддържат хотела отворен – и охладнялата си връзка топла. Дали непредвидените проблеми от виелицата ще възпламенят нов огън?

Тихо падащият сняг и огрените от звездна светлина преспи носят точното количество романс и уют, нужни с цел да трансфорат „ Малкото хотелче на име „ Коледа” в незабравима история. В духа на класическите сантиментални комедии „ Наистина любов”, „ Принц за Коледа” и „ Ваканцията”, които неотменно гледаме всяка Коледа, романът на Колийн Райт е модерна приказка за вярата и любовта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР