Малко южно френско село от само шепа хора е в

...
Малко южно френско село от само шепа хора е в
Коментари Харесай

Алекс Бати: Малко френско село от „няколко дузини души“ шокирано, че сред тях живее тийнейджър

Малко южно френско село от единствено шепа хора е в потрес, откакто разбра, че изчезналото английско момче Алекс Бати е живяло измежду тях.

Сега 17-годишният от Олдам, Голям Манчестър, изчезна преди шест години, до момента в който пътуваше с майка си и дядо си, които са обвинени в отвличането му. Миналата седмица той беше взет от водач на камион, до момента в който вървеше по пътя в проливния дъжд, откакто реши да се върне назад в Обединеното кралство.

Френски заместник-прокурор сподели, че се счита, че е прекарал две от тези шест години във Франция, като първо останах в Camps-sur-l'Agly, където живеят единствено няколко десетки души. Жителите на планинското село в подножието на Пиренеите познаваха Алекс като „ Зах “ и нямаха „ визия “ кой в действителност е той.

Фредерик Хамби и Ингрид Бове – двама белгийски жители, които имат къщата за посетители La Bastide - сподели Алекс за първи път при тях в края на 2021 година и „ обичаше да готви “. Той трябваше да остане без майка си Мелани Бати за няколко дни или сед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР