Малко й било на тази к**ва Дебора“, Георги трябваше да

...
Малко й било на тази к**ва Дебора“, Георги трябваше да
Коментари Харесай

Друг психар: Ще отрежа главата на тази к**ва Дебора!

„ Малко й било на тази к**ва Дебора “, „ Георги трябваше да й отреже главата “, „ Не ми пука! Без благосклонност, напряко гибел! Мисля да отида да довърша започнатото дори! Ще я довърша! “ – това е част от чат, оповестен в мрежата, на старозагореца Мирослав Андонов с неизвестнен другар, който се пробва да го спре и вразуми. Разговорът се появи през днешния ден във фейсбук, откакто в началото е оповестен в затворена женска група.

„ Трябваше да има 800, а не 400 шева! “, написа още в чата от името на Мирослав Андонов.

Един от потребителите на мрежата, дал публичност на скандалния чат, е Милка Колдамова, която е известна в града като бранител на обществено значими дела и будната съвест на Стара Загора. Тя е майка на три девойки. Пред „ 24 часа “ дамата разкри, че по-късно този чат бил отстранен, а Мирослав Андонов обяснил първо, че профилът му бил хакнат, а по-късно – че е подправен скрийншопът му, като фотографията му е лепната върху непознат текст.

Дали това е по този начин ще ревизира Районна прокуратура в Стара Загора. Районният прокурор Таня Димитрова сподели, че по случая към този момент се работи интензивно, защото сигнали за него са подадени както в прокуратурата, по този начин и в полицията. Един от хората, подал сигнал, е общественикът от Чирпан Васил Монев.

„ Занесох сигнал дружно с разпечатан на хартия чата в чирпанския клон на Районната прокуратура в Стара Загора, имам входящ номер и очаквам резултата “, удостовери той.

Районният прокурор Таня Димитрова сподели още, че самоличността на Мирослав е изяснена и той се търси. Предстои да се направи експертиза на компютъра му, ще има и други следствени дейности, с цел да се обясни същинският създател на писанията. Прокурорът не може да се ангажира занапред дали ще бъде наложена мярка за неотклонение на Андонов и вероятно каква.

По-късно самият Мирослав Андонов разгласява видео във фейсбук профила си, в което изяснява, че не той е писал известията.

Тук съм по отношение на случилото се, чата, по отношение на момичето. Искам да кажа, че не съм писал нищо, не съм аз причинителят, някой ме е набедил. Направил ми е подправен чат. Знаете какъв брой е елементарно, знаете по какъв начин се случва.

Не знам за какво на мен се е случило, само че е реалност. Аз ще се свържа с органите, подал съм тъжба. Ще виждам да направя всичко допустимо да потвърдя в действителност, че не съм бил аз, само че това е към този момент, което мога да направя. Да кажа, че не съм писал нищо в тази ситуация, безусловно “, декларира Андонов.



 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР