Малко вероятно е Хамас да има изградени структури у нас,

...
Малко вероятно е Хамас да има изградени структури у нас,
Коментари Харесай

Проф. Чуков: Малко вероятно е „Хамас да има изградени структури у нас

Малко евентуално е „ Хамас " да има построени структури у нас, само че избрани хора, които симпатизират на организацията, има. Очевидно България се употребява за логистика за терористични дейности отвън територията на нашата страна.

 

Така арабистът проф. Владимир Чуков разяснява пред Нова телевизия откритият в България тайник с оръжия, който съгласно обява в германското списание " Шпигел " е трябвало да бъдат употребявани за набези против еврейски религиозни здания в Германия.

Според немското издание в южната част на България в под земята склад са открити оръжия и муниции, които евентуално е трябвало да бъдат употребявани за офанзиви най-вече в Берлин. Някои от оръжията са отчасти неизползваеми заради наслойка. Информацията за склада за оръжие е получена посредством разбор на мобилния телефон на един от четиримата палестинци, задържани в Берлин и Нидерландия през декември предходната година. Те са обвинени, че приготвят хранилища с оръжия, предопределени за терористични офанзиви по поръчка на Хамас в Европа.

Очаква се през днешния ден да има повече публична информация у нас.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР