Малко вероятно е да се намерят оцелели след взрива в

...
Малко вероятно е да се намерят оцелели след взрива в
Коментари Харесай

Намирането на оцелели е малко вероятно след взрива в електроцентралата в Италия

Малко евентуално е да се намерят оживели след гърмежа в подземната част на електроцентралата в Северна Италия , настояват пожарникарите, представени от " Ройтерс ".

" Надеждата на спасителите постоянно е да намерят живи хора. Сценарият, който виждаме, не ни кара да имаме вяра доста в тези хипотези, само че дублирам, че сме привикнали и с чудеса ", сподели в сряда представителят на пожарната Лука Кари.

Кари разясни, че обстановката е доста сложна поради бързото повишаване на водата в електроцентралата , която е издигната подземен на един от крайбрежията на езерото Сувиана.

Спасителите са работили главно с водолази, само че към момента нямат детайлности за аргументите, заради които е станал случаят, добави той.

Припомняме, че през вчерашния ден имаше гърмеж в подземната част на водноелектрическата централа, благосъстоятелност на компанията Enel Green Power, която е част от Enel Group.
 Най-малко трима са починали при гърмеж в италианска водноелектрическа централа
Най-малко трима са починали при гърмеж в италианска водноелектрическа централа

Властите проверяват случая

Най-малко трима са починалите, а четирима са в неопределеност.

Електроцентралата се намира на към 80 км (50 мили) от Болоня, а езерото Сувиана, едно от трите изкуствени езера, които я зареждат.

Тя беше в развой на работа по повишение на успеваемостта. Enel Green Power повериха работата на три съществени компании - Siemens Energy, ABB и Voith, което е дъщерното сдружение на Enel.

" От това, което беше реконструирано, тестването на групата от първо потомство към този момент беше приключено през последните дни и по време на повредата течеше тестването на втората група ", сподели Enel Green Power.

Директорът на Enel Green Power Салватор Бернабей е споделил, че ще спомага на съответните управляващи, с цел да се изяснят обстоятелствата към случая.

По първична информация по време на случая се е работило по турбина.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР