Малко след влизането си в Hell`s Kitchen Владимира Влахова и

...
Малко след влизането си в Hell`s Kitchen Владимира Влахова и
Коментари Харесай

Кой е новият любимец на зрителите от участниците в Hell's Kitchen

Малко след влизането си в Hell`s Kitchen Владимира Влахова и Магдалена Динкова се трансфораха в едни от най-коментираните участнички. Владимира, поради страничното си занятие, а точно да се снима във филми за възрастни, а Магдалена, поради купата Мис баба, която носи.

Оказа се, че двете надалеч не се оправят добре в кухнята, което докара до отпадането им от кулинарното риалити предаване. За огромна изненада и на феновете, и на самите участници обаче, нощес, 5 март, в Кухнята на пъкъла влезнаха няколко нови участници със забележителни кулинарни умения.

Това са Лидия, Станислав, Стефани и Иван. Особено мощно усещане на феновете, съдейки от мненията в обществените мрежи, направи 26-годишният Иван Сарамандов от София.

" Звездите Мишлен, с които разполага несъмнено са повече на брой от вилиците и лъжиците, които има у дома, а кулинарните му умения галят небцето по-добре от швейцарски шоколад в неделя следобяд ", са думите с които показват сладкаря на страницата на Hell`s Kitchen в Instagram.
 Владимира Влахова - порноактрисата в новия сезон на Hell's Kitchen, за която всички приказват
Порноактрисата в Hell`s Kitchen, за която всички приказват

Успя да разбуни духовете

Иван приключва Института по кулинарни изкуства към варненското Висше учебно заведение по мениджмънт. На крачка от това да се откаже от образованието си, откакто татко му почива ненадейно, Иван въпреки всичко намира сили в себе си да продължи. И триумфите му не закъсняват. Малко по-късно приключва, започва дългия му професионален път в редица заведения за хранене със звезди Мишлен из цяла Европа, в това число Копенхаген в Дания, Берлин в Германия, Тенерифе на Канарските острови.

" От всеки сладкар може да стане добър готвач, само че не от всеки готвач може да стане добър сладкар ", споделя Иван във визитката си, като добавя, че има опит, познания и умения във всички инстанции в професионалната кухня. Иван твърди, че влиза, с цел да завоюва и да може с парите от премията да направи първият и единствен ресторант в България единствено за десерти. 
 Магдалена Динкова от Hell's Kitchen - кметица, баба и носителка на купата Мис
Тя е кметица, баба и носителка на купата Мис - за какво Магдалена от Hell`s Kitchen стана бодил в очите на хората

Има ли място в кулинарното риалити тази участничка, се питат всички

Съдейки от мненията в обществените мрежи, Иван бързо се трансформира в един от обичаните участници на феновете. " Само с визитката ми стана един от любимците. Предаването имаше потребност от подобен човек. Успех ", написа един от потребителите, до момента в който различен добавя: " Имах достойнството да опитам невероятните му сини галактически бонбони с белгийски шоколад и бяха съвършени. "

Не липсват и похвали като " топ готвач ", " заслужен кандидат " и " същински победител ". На фона на всички отрицателни мнения за участниците, които се изляза през последните седмици, стотиците позитивни за Иван, са в действителност нещо удивително.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР