Малко след развода Джулиана Гани веднага се похвали с новото

...
Малко след развода Джулиана Гани веднага се похвали с новото
Коментари Харесай

Илиян Найденов забрави за Джулиана Гани: Фитнес инструкторът намери отново любовта

Малко след развода Джулиана Гани незабавно се похвали с новото си гадже Теодор Гецов, а Илиян Найденов се зае с нелеката задача да отглежда сина си, защото по време на делото плеймейтката му отстъпи правата за детето. През някои от уикендите, когато влюбените гълъбчета не са на сантиментална отмора, взимат Давид при тях. 

Виж още: Ново 20: Моника Валериева и Меди - дружно на отмора

Така и не се разбра кой тъкмо е основният провинен за раздялата им, само че неотдавна Джулката показа, че връзките им са много обтегнати сега. Давид заслужава най-хубавото, тъй че се надяваме най-малко пред него да не вършат драми и циркове.

Виж още: Интимно: Масаж, опипване или... секс?! Какво се случи в " Къщата на инфлуенсърите "

В стори фитнес инструкторът показа, че прочувствено се усеща отлично, а ние към този момент знаем повода. В последната си обява от кола, на която Илиян е снимал Давид, се вижда и женска ръка, която се грижи за него. Илиян Найденов най-сетне е намерил още веднъж любовта след силиконката. Надяваме се този път нещата в любовен проект да му се получат.

Виж още: Пълно равнодушие: Виктор Стоянов и девойките от " Ергенът " не харесват Евгени Генчев?

Този уикенд ще се състои кръщенето на сина им, само че Илиян изясни, че цялата гала в църквата ще бъде само с кръстника, а по-късно всеки ще си чества този мотив както и с който откри за добре.

Изображение: https://www.instagram.com/naydenov.fitness/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР