Малко след официалното представяне на новата серия HUAWEI nova 10, ...

Малко след официалното представяне на новата серия HUAWEI nova 10,

Yettel започва предварителна продажба на най-новите модели от серията Nova на Huawei

Малко след формалното показване на новата серия HUAWEI nova 10, Yettel започва акция по предварителната продажба на двата смарт телефона, включени в нея. От през днешния ден Huawei nova 10 и Huawei nova 10 Pro могат да бъдат поръчани авансово в комплект с безжичните слушалки FreeBuds Pro 2. Десетото потомство nova наследява концепцията на серията -  новаторски дизайн и отлична направа. Моделите са основани на класическия Star Orbit Ring дизайн.
HUAWEI nova 10 Pro разполага и с първата в промишлеността предна камера с незабавен автофокус - Instant AF с Quad Phased Detection (QPD). В съпоставяне с елементарен обектив с автофокус, той дава обещание 30% нарастване на скоростта на фокусиране, което доста усъвършенства разграничителната дарба на широкоъгълни изображения със 119%. Nova 10 Pro идва с двойна предна камера. Единият обектив от фото-системата включва първата в промишлеността предна 60MP ултраширока камера с автофокус, поддържаща 100-градусово поле на снимане и 4K видео, с отлична разграничителна дарба и светлочувствителност. В допълнение, втората предна 8-мегапикселова портретна камера за непосредствен проект, още веднъж първа в промишлеността, поддържа 2X оптично нарастване и до 5X цифрово нарастване.

Основната камера на HUAWEI nova 10 Pro е оборудвана с 50MP Ultra Vision Photography.  Тя употребява цветния филтър RYYB на Huawei, който, в съпоставяне с елементарен датчик, усилва приема на светлина с 40 %. Същевременно моделът поддържа 100W HUAWEI SuperCharge и е оборудван с новия Turbo Mode, който спомага за мигновено зареждане. Необходими са единствено 10 минути, с цел да заредите телефона до 60% и 20 минути  за цялостно зареждане.
HUAWEI nova 10 е още по-тънък и по-лек, с дебелина от 6,88 мм и тегло 168 гр, с които реализира баланс сред продуктивност и елементарен и комфортен за захващане дизайн.
Той също разполага с извънредно бързо зареждане с мощ 66W. Освен това смарт телефонът може да се похвали с първата в промишлеността 60 МР селфи камера. Серията nova 10 включва и Petal Clip - приложение за основаване на видео с едно тракване, което включва motion снимка, видео стабилизиране, цветна последователност, аудио добиване и технологии за редактиране за висококачествена влог продукция.

50 MP Ultra Vision камера на моделите поддържа и Instant AF с QPD и технология за нулево закъснение на пандиза (ZSL), която предлага идеални резултати при снимане в среда с ниска осветеност и поддържа функционалността AI Snapshot за снимане на всеки миг и спомен. Технологията XD Fusion усъвършенства резултатите от мобилната снимка за всеки вероятен сюжет – при предно или задно осветление и фотоси с висок динамичен обсег (HDR) за реализиране на деликатни боке резултати, помагайки на потребителите да снимат ясни и висококачествени портрети в непосредствен проект.
Huawei nova 10 се предлага за 459,99 лева. в брой / 22,99 лева. на мес., а Huawei nova 10 Pro за 659,99 лева. в брой / 32,99 лева. на мес., с проект Total Max 59.99 за 24 месеца, в комплект с FreeBuds Pro 2 до 3 октомври, когато стартират продажбите в магазинната мрежа и онлайн.
FreeBuds Pro 2 са създадени взаимно с Devialet и са с чудесно интензивно шумоподтискане,  както за слушане на музика, по този начин и при диалози. Устойчиви са на вода и пръски, по стандарта IP54, съвместими са с Android и iOS, поддържат автоматизирано превключване сред две устройства и се характеризират с дълъг живот на батерията - до 4 часа възпроизвеждане и общо 18 часа с кутията за зареждане, с включено интензивно шумопискане, и до 6,5 часа слушане и общо 30 часа с кутията за зареждане, при изключено.

Източник: glasove.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg