Малко след лидерите Apple и Samsung, и компанията HDM Global

...
Малко след лидерите Apple и Samsung, и компанията HDM Global
Коментари Харесай

Nokia е продала повече смартфони от Google, HTC и Lenovo

Малко след водачите Apple и Samsung, и компанията HDM Global също регистрира високи продажби на смарт телефони. PhoneArena заяви, че през четвъртото тримесечие на 2017 година компанията е продала 4,4 милиона смарт телефона марка Nokia.
На фона на огромното търсене на iPhone X, от който през последните три месеца на предходната година бяха продадени 29 милиона устройства, постигнатият от Nokia резултат наподобява непретенциозно. Но за бранд, който се завръща на един софтуерен и висококонкурентен пазар, 4,4 милиона продажби са същинско достижение.

Мениджмънтът на HDM Global не се стреми да догони Samsung и другите огромни марки, само че се радва, че е съумял да изпревари другите си, въпреки и не толкоз огромни съперници.

По съответно, марката Nokia съумя да изпревари по продажби следните известни марки:
HTC,Sony,Google,Alcatel,Lenovo,OnePlus,Gionee,Meizu,Coolpad,Asus.
В края на 2017 година най-важният пазар за HMD Global стана Англия, където компанията се класира в челната тройка на най-продаваните смарт телефони.

Много аналитици се майтапиха с новия бранд, който преди една година се зае да възроди модела Nokia 3310. Но в този момент шегите заглъхнаха. HDM Glodal последователно се трансформира в огромен състезател на пазара и приготвя забавни модели за 2018 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР