Малко след като успяхме да разкажем за някои от най-интересните

...
Малко след като успяхме да разкажем за някои от най-интересните
Коментари Харесай

Елизабет I е мъж, Чарлз III – вампир: Топ 5 на най-нелепите конспирации за кралското семейство

Малко откакто успяхме да разкажем за някои от най-интересните моменти от коронацията на Чарлз III, не щеш ли настъпи и 70-ата годишнина от възкачването на трона на майка му – починалата Елизабет II (2 юни 1953 г.). И тъй като обичаме да се потапяме понякога в някои и други теории на конспирацията, по този мотив през днешния ден ви предлагаме да разберете какво се крие зад затворените порти на Бъкингамския замък!

Британското кралско семейство е в центъра на вниманието на обществеността и медиите когато и да е и в разнообразни условия. Почитатели, публицисти и интернет анализатори слагат под лупа всяка обществена поява на някой от неговите представители. В полезрението им попада безусловно всичко – от обеци и декор дьо загар до мимики и махване на кутрето. Човек може единствено да гадае по какъв начин Кейт и Уилям реагират на такава известност – заслужен образец за идеална въздържаност и аристократизъм.

Но би трябвало да се означи, че за някои хора ползата към кралските особи към този момент стартира да минава всевъзможни граници. Хората възприемат живота им като някакъв извънреден успореден свят, в който кралят, кралицата, принцовете и принцесите живеят по заложен сюжет. Не си коства да участваш в подобен парадокс, само че да четеш е много занимателно. И по този начин, подготвени ли сте да научите за най-нелепите и налудничави тайни теории за кралското семейство.

1. Вампирът зад кралските врати



„ Ти си необикновено бърз и мощен, имаш ледено бледа кожа, очите ти трансформират цвета си и от време на време приказваш като че ли си от друго време “ - в действителност, Чарлз, кажи ни какъв брой години си?
Изглежда, че преди месец всички радостно крещяха „ Бог да пази краля “, само че през днешния ден се оказва, че Чарлз в действителност е върколак! Всичко е поради любовта му към естествените хубостите на Румъния и далечната му връзка с Влад Дракула, за която кралят приказва в изявление. Чарлз е основател на придвижването за запазване на горите в Трансилвания и има няколко имения в Румъния, в едно от които съгласно легендата е роден самият Влад Цепеш.

И при всяка поява на слънце монархът почервенява като домат. Привържениците на тази доктрина на конспирацията са уверени, че чашите с човешка кръв не са доста надалеч от него...

2. Тя няма сърце!



Според някои " теоретици " Меган Маркъл е робот! Веднага откакто американката и брачният партньор ѝ посетиха финала на английското шоу за гении и попаднаха във видеото на почитателите, имаше толкоз доста догатки, колкото тополов пух през май и юни.

3. Наричайте ме Бонд



Знаете ли, че бедният принц Хари е заставен да " страда " напълно не от обич, а тъй като е на загадка супермисия? Да, да, става известно, че бракът с Маркъл ще помогне на Англия да възвърне властта в Съединените щати! Всички сълзи и услуги са единствено сюжет и си коства да се каже, че най-малкият наследник на Даяна и Чарлз играе доста по-добре от брачната половинка си ролята на скришен сътрудник.

Малкият Арчи е единствено на 4 години, само че англичаните от дълго време са решили бъдещето вместо него. Веднага щом притежателят на двойно поданство порасне, току-виж насочил вниманието си към президентския пост – нещо, което ще даде опция на Англия за възобновяване правата ѝ над Съединени американски щати един ден. Меган, блага, наподобява имаш защо да мислиш!

4. Спуснати от Космоса



Дали Марс, Юпитер или Плутон – вие избирате. Извънземни другари оказват помощ за изчистването на английската " синя кръв ". Английският публицист Дейвид Айк разпространява теорията, че кралското семейство произлиза от човешки същества, чифтосващи се с извънземни влечугоподобни.
Звучи налудничаво, само че след известно време се откриха и такива, които изцяло съществено пазят тази концепция. От нищото се появи непосредствен другар на лейди Ди, който съобщи, че Даяна не можела да каже цялата истина за Уиндзор, тъй като не желала да я помислят за луда. Е, в този момент е ясно от кое място идва такава последователност на поколенията в Англия!

5. Девствен мъж



И последната доктрина в днешната ни колона гласи, че Елизабет I, наричана кралицата дева, е била мъж! Как се е случи това?

Факт е, че наследницата на трона се ражда хилаво и болнаво дете. И преди Хенри VIII да има време да посети дъщеричката си, тя почива. Слугите били комплицирани, тъй като знаели доста добре: царят ще ги убие! Но излаз от обстановката незабавно бил открит – принцесата, която ненадейно умряла, била сменена от съседско момче, което идеално подхождало на възрастта и физиката. Кралят не забелязал замяната, само че Елизабет била принудена да прибягва до разнообразни трикове, с цел да не разкрие огромната си загадка на никого.

П.П. Та като едни трезви (надяваме се) коментатори на сходен вид теории, допускаме, че и на вас гореизброените конспирации по-скоро са ви забавлявали, в сравнение с каквото и да било друго. Ама знае ли човек - свят необятен, хора всякакви. Като нищо биха се намерили и такива, които да повярват и на най-големите безумици. Тук му е мястото да си спомним и за Гьобелс и фамозната му мисъл, че една неистина, повторена 100 пъти, става истина. Горката Елизабет II - надали при възкачването си на трона, е допускала, че сходни фантасмагории могат да се родят в човешкото въображение и даже да завладеят мислите на някои " велики " мозъци...

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР