Малко след като стана шеф на Adidas в началото на

...
Малко след като стана шеф на Adidas в началото на
Коментари Харесай

Бьорн Гулден: „хаотичният“ бивш футболист обновява Adidas

Малко откакто стана началник на Adidas при започване на 2023 година, Бьорн Гулден свика среща, с цел да разиска метод за запълване на празнината, оставена от прекъсването на неговия бестселър само че злощастната марка Yeezy, проектирана от рапъра Кание Уест: показване на проекти за увеличение на производството на типичен маратонки Samba и Gazelle на немската компания с до една година.

„ Веднага видях, че [продуктът ] беше горещо “, сподели Гулдън по-късно пред Financial Times. И въпреки всичко той си спомня, че половин дузина чиновници му дават „ стотици аргументи “ за какво увеличението на мащаба не е допустимо. Те варираха от комплицираните процеси на взимане на решения в групата до хипотетичния дефицит на индустриален потенциал в Азия и компликациите при снабдяването с кожа.

Гълдън, взет от по-малкия съперник Puma, с цел да се оправи с рецесията, произлизаща от антисемитските забележки на Уест нямаше нищо от това. Работните привички могат да бъдат изменени и „ доста заводи в Азия в действителност бяха полупразни “, т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР