Малко след като представи нетрадиционния Cybertruck пикап на Tesla, Илон

...
Малко след като представи нетрадиционния Cybertruck пикап на Tesla, Илон
Коментари Харесай

Tesla, Cyberquad и ATV-то, което Илон Мъск представи заедно със Cybertruck

Малко откакто показа нетрадиционния Cybertruck пикап на Tesla, Илон Мъск изненада всички с още един много непредвиден артикул - електрическо ATV, което съвършено пасва в багажника на Cybertruck.

Спортната машина се назовава Cyberquad и е с не по-малко забавен дизайн от пикапа, само че към този момент милиардерът показа много малко във връзка с характерностите на возилото.

Това, което знаем, е, че ATV-то се зарежда от големите акумулатори на пикапа и е измежду първите електрически четириколесни от този клас.

Самият пикап е оборудван с рампа, особено основана за елементарен транспорт на Cyberquad, без потребност от спомагателни средства за закрепяне и превоз.

Много е допустимо ATV-то да се появи чак през 2021 година, когато ще влезе в продажба и пикапът.

Някои коментатори в мрежата спекулират, че е допустимо Tesla да включи Cyberquad като подарък към скъпия клас Cybertruck, само че се съмняваме, че Мъск ще толкоз великодушен.

За момента на пазара има единствено един електрически модел ATV в лицето на Stealth Electric ATV, който се продава за малко под 8000 $, тъй че можем да чакаме и сходна цена за Cyberquad - плюс-минус няколко хиляди. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР