Малко след като обяви в ефир, че напуска, първата частна

...
Малко след като обяви в ефир, че напуска, първата частна
Коментари Харесай

Още Мълчат! Това, Което Се Случи Със Слави Преди Минути Преобърна Сърцата На Цяла България!

Малко откакто разгласи в ефир, че напуща, първата частна медия излезе с публично изказване. Оказа се, че мениджърите на бТВ не са били осведомени с желанието на Дългия да напусне. От управлението обявиха, че са отправили ново предложение към шоумена и изчакват отговор от него.

Предложението е обвързвано с ново развлекателно предаване, което да се излъчва на мястото на шоуто на Дългия. Идеята е този път Слави Трифонов да остане зад кадър и само да продуцира новия формат. Идеята е продуцентската къща на учиндолеца да се заеме с предаването. По всяка възможност мястото на Дългия ще бъде наследено от Краси Радков.

Засега не е ясна концепцията на формата. Но евентуално ще се акцентира на скечове с присъединяване на комика, който от години е любим на феновете, написа Пик.

Малко откакто Слави Трифонов разгласи решението си да напусне бТВ, се появиха клюки, че Димитър Рачков ще го наследи. Според мълвата, Маги Халваджиян води усилени договаряния с управлението на бТВ и възнамерява да се трансферира в първия частен канал.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР