Малко след като научи, че вече не е част от

...
Малко след като научи, че вече не е част от
Коментари Харесай

Върбанов обяснява защо е паднал: Стана ми лошо, сигурно от кръвното

Малко откакто научи, че към този момент не е част от екипа на предаването " Господари на ефира " и че съществува риск прокуратурата да повдигне обвиняване за лъжесвидетелстване против него журналистът Димитър Върбанов излезе с изказване, в което съобщи: " Не съм преструван и манипулатор. Винаги до момента в работата си като кореспондент в предаването „ Господари на ефира ” съм търсил истината и този път беше същото ”,  написа " Монитор ".

Според Върбанов в съприкосновението с него шефът на склада и двамата му служащи са го бутали и са му нанесли удари. „ Никога не съм казвал, че съм бил пребит или нещо сходно. Истината е, че откакто ме добутаха до вратата на склада и ме блъснаха на открито през вратата, аз паднах на крайници си. Започна да ми става неприятно. Сигурно съм вдигнал или събрал границите на кръвното.

Видях, че по ръката си имам кръв и от това ми стана още по-зле. Затова се наложи да легна. Нас обаче са ни учили, че би трябвало да се опитваме до последно да си приключим репортажа и по тази причина няколко пъти пробвах да се изправя и да си направя анонса. В болничното заведение бях освидетелстван и имам документи за това, какво е било положението ми.

От фрагментите от охранителните камери, които гледах, фактически се основава чувство, че аз се пробвам да неистина и манипулирам, което не е правилно. На мен фактически ми беше зле. Искам да се извиня на обществеността, в случай че са се почувствали подведени. Аз просто търсих истината и се пробвах да си правя работата ”, сподели Димитър Върбанов.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР