Малко след като лидерът на БСП Корнелия Нинова, каза че

...
Малко след като лидерът на БСП Корнелия Нинова, каза че
Коментари Харесай

Нинова се е объркала и не е проверявана от прокуратурата, според ГЕРБ

Малко откакто водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, сподели че е проверявана от прокуратурата и прочете няколко документа, измежду които и от Върховната касационна прокуратура от ГЕРБ реагираха и споделиха, че се е объркала.

Бившият народен представител от ГЕРБ Антон Тодоров сподели отчет на Агенцията за следприватизационен надзор за инспекция на " Техноимпекс " от което Нинова е имала до 48%. " Хората са засекли, че е нулево осъществяването на капиталовата стратегия. Завеждат дело и след триинстанционно произвеждане осъждат РМД-то (работническо-мениджърско сдружение б.р.) на Корнелия Нинова, 2007-а година, да заплати 50 000 $. Госпожата евентуално прави неточност, като бърка прокурорска инспекция с триинстанционна инспекция и дело, което води организацията за следприватизационен надзор ", сподели Тодоров. Той сподели, че договорката за пазаруване на външнотърговското сдружение с РМД е 700 000 $, само че от тях са платени 70 000 посредством банкови преводи, а останалите не са плащани в никакъв случай с действителни пари, а единствено с компесаторни записи или компесаторни бонове. Освен това капиталовата стратегия е понижена от 700 000 евро на 40% от размера. Нулево осъществяване. Прокуратурата не е изпълнявала нито една инспекция по това време. Тодоров сподели още, че Нинова е излъгала за следващ път, че има единствено апартамент от 95 кв., а е купила голямо ателие и гараж в годината на продажбата на " Техноимпекс ".

Документите на Корнелия Нинова за " Техноимпекс " не са задоволително удостоверение какъв брой и какви инспекции са били осъществени, сподели депутатът и ръководител на правната комисия Данаил Кирилов.

Корнелия Нинова оправдава приватизацията, счита депутатът Тома Биков. Според него с казаното през днешния ден от Нинова е осъществен един доста сериозен политически акт. " Като водач на Българска социалистическа партия тя оправдава приватизацията като развой, казвайки, че откакто не е наказана - значи всичко е наред ", сподели Биков. Според него Българска социалистическа партия в продължение на десетилетия е твърдяла, че тази приватизация е престъпна. " Днес или твърди, че тя не е престъпна, или твърди, че единствената читава договорка е приватизацията на " Техноимпекс ", добави Бикова.

За лидерска среща от страна на Българска социалистическа партия за прехода, Кирилов разяснява, че Цветан Цветанов не е в България сега, като задграничното му пътешестване е планувано доста от дълго време, а писмото от водача на Българска социалистическа партия е получено предходната седмица в сряда. " Няма по какъв начин да се анулира пътешестване до Съединени американски щати, с цел да се отговори с персонално присъединяване ", сподели Данаил Кирилов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР