Малко след като дворецът Кенсингтън обяви, че Кейт Мидълтън е

...
Малко след като дворецът Кенсингтън обяви, че Кейт Мидълтън е
Коментари Харесай

Чарлз III влиза в болница: Подобно на хиляди мъже, кралят е потърсил лечение заради увеличена простата

Малко откакто дворецът Кенсингтън разгласи, че Кейт Мидълтън е приета в болница, от Националната здравна работа и Бъкингамския замък оповестиха, че крал Чарлз III влиза в болница от идната седмица.

" Подобно на хиляди мъже всяка година, кралят е потърсил лекуване поради увеличена простата ", обявиха от Националната здравна работа.

" Състоянието на Негово Величество е доброкачествено и той ще посети болница идната седмица за коригираща процедура. Публичните задължения на краля ще бъдат отсрочени за къс интервал на възобновяване. "

Макар че такива разкрития за здравословното положение на Чарлз са необикновени, източници от кралското семейство настояват, че той е желал да показа детайлности за диагнозата си, с цел да насърчи други мъже, които може да имат признаци, да се прегледат в сходство със препоръките за публично здраве.

Новината за идната процедура на Чарлз бе споделена по-рано през днешния ден. Световните информационни организации оповестяват, че до края на седмицата той има планувани поредност от срещи и събития в Дъмфрис Хаус в Шотландия, които на този стадий би трябвало да отсрочи предвид на идната интервенция.

Все още не е ясно по кое време ще се върне към обществените си отговорности след интервенцията.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР