Малко след Honor южнокорейската компания Samsung също представи смартфон с

...
Малко след Honor южнокорейската компания Samsung също представи смартфон с
Коментари Харесай

Смартфонът Samsung Galaxy A8s е вторият след Honor с камера в дисплея

Малко след Honor южнокорейската компания Samsung също показа смарт телефон с дребен кръговиден разрез в екрана. Това е Galaxy A8s , който макар, че е от междинен клас, разполага с 8 GB оперативна памет.



Телефонът е оборудван с 6,4-инчов Infinity-O екран с Full HD+ резолюция и съответствие на страните 19,5:9. Устройството се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 710 и разполага с 6 или 8 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск. Подобно на Galaxy A7 (2018), телефонът има тройна съществена камера с резолюция 24+10+5 мегапиксела. Предната камера е единична с 24 МР датчик и широкоъгълна оптика. Скенерът за пръстови отпечатъци е подложен на задния панел.



Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 3400 mAh. Поддържа се бързо зареждане посредством USB-С врата. Поставено е и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо. Наличен е NFC модул за безжично разплащане. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.1 Oreo. Предлагат се модели с три цвята на корпуса – наследник, зелен и сребрист.

Засега смарт телефонът Samsung Galaxy A8s е обявен единствено за Китай, където продажбите би трябвало да стартират в края на месеца. В Европа телефонът се чака при започване на 2019 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР