Малко след 9 часа сутринта на 31.07.2020 г., възрастна жена

...
Малко след 9 часа сутринта на 31.07.2020 г., възрастна жена
Коментари Харесай

Прокуратурата погна Петър Кърджилов за посегателство над възрастна жена

Малко след 9 часа сутринта на 31.07.2020 година, стара жена е коментирала пред камерите на една от националните малките екрани обстановката, обвързвана с блокирането от страна на протестиращи на основни кръстовища и булеварди в центъра на столицата, оповестиха от прокуратурата.

В този миг към нея се доближил П. К. (б.а.Петър Кърджилов), който на всеослушание почнал да й насочва обидни реплики, като я залял с вода, след което издърпал бастуна й и го хвърлил на земята. Случващото се е излъчено „ онлайн “ по медиите. К. неотложно е арестуван от органите на полицията, а по случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 325, алинея 1 Наказателен кодекс (хулиганство).

Провокация на Орлов мост! Задържаха пиара на Иванчева, протегнал ръка на жена с патерица

Към момента се правят дейности по следствието, под управлението на наблюдаващия прокурор.

Софийска районна прокуратура напомня, че по отношение на К. се води и друго наказателно произвеждане, още веднъж по член 325 Наказателен кодекс, за осъществени от него предходната година хулигански дейности в постройката на Специализирания углавен съд, като все още делото не е завършило и се намира в правосъдната фаза на процеса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР