Малко след 7:00 часа сутринта шофьор на автобус по линия

...
Малко след 7:00 часа сутринта шофьор на автобус по линия
Коментари Харесай

Шофьор на градски автобус във Варна свали пътниците, без да им обясни причината

Малко след 7:00 часа сутринта водач на рейс по линия 148 във Варна предиздвикал пасажерите да слязат на една от спирките, без да им изясни повода. Много от хората са бързали за работа, а се е наложило да вървят пешком. Сред пасажерите е имало и възрастен мъж с патерици. За случилото се описват двама от пострадалите.

Варна

Всяка заран Невена Василева и Томи Дюлгеров употребяват градския превоз, с цел да стигнат до работното си място. Днес обаче били неприятно сюрпризирани, когато 4 спирки преди тяхната, водачът на рейса споделил на пасажерите да слязат, без да даде пояснение. Хората били принудени да вървят пешком в студа.
Невена Василева: Имаше и други хора в рейса, човек имаше с патерици, който за жалост нямаше по какъв начин да го изпратим докъдето е, тъй като бързахме за работа. Някои от пасажерите споделиха върнете ни парите, те споделиха търсете си ги от Общината.
Потърпевшите допускат, че водачът е отказал да стигне до крайната спирка поради заледените сектори по пътя. Това обаче не е попречило на сътрудниците му да се движат по график по същия маршрут.
Тони Дюлгеров: Другите рейсове си вървяха обикновено и по баира, ние като стигнахме тука идваха си рейсовете. Невена Василева: Когато стигнахме до завоя преди обръщача и 14 мина, 39, имаше рейсове, които идват и от по-далече.
Потърсихме за коментар изпълнителния шеф на компания " Градски превоз ", който към този момент е разпоредил инспекция.
инж. Злати Златев - изп. шеф на " Градски превоз " ЕАД-Варна: Съобразно вътрешните правила на сдружението, ще му потърся отговорност. Това е изцяло неприемливо да свалиш пасажерите някъде без каквото и да било пояснен ие.
Това не е първият случай, когато рейсове на градския превоз, които се движат по същия маршрут, отхвърлят да стигнат до крайната спирка " Почивка " и при най-малкото замръзване на пътя.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР