Малко след 15 часа днес в Окръжен съд Варна с

...
Малко след 15 часа днес в Окръжен съд Варна с
Коментари Харесай

Това е коварната Агнес, поръчала убийството на мъжа си за 20 бона на Станислав

Малко след 15 часа през днешния ден в Окръжен съд Варна с белезници бе доведена подлата Агнес, поръчала убийството на брачна половинка си, 45-годишен немец. Малко преди нея в правосъдната зала бе доведен и причинителят на закононарушението, 33-годишният Станислав, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Както медията ни заяви, тежкото престъпно закононарушение бе осъществено от двамата в съучастничество. 

По-рано от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна оповестиха, че Станимир е притеглен като причинител на тежкото закононарушение, а 42-годишната Агнес Т., гражданка на Федерална  Република Германия, е упрекната като подстрекател на убийството.

В правосъдната зала стана ясно, че за жестокото закононарушение дамата е платила 20 000 лева. 

Окръжна прокуратура - Варна управлява досъдебното произвеждане по член 116, алинея 1, т. 6 и т. 9 от Наказателен кодекс по отношение на преднамерено ликвидиране, осъществено по изключително непосилен за жертвата метод и с особена свирепост.

Припомняме, че на 8 юли 2022 година, в региона на к.к. Златни пясъци, било открито тялото на мъж, чиято идентичност в началото не била изяснена. От осъществените следствени дейности под управлението на дежурен прокурор от Окръжна прокуратура-Варна, станало ясно, че мъжът е бил погубен. Причината за неговата гибел е механична асфикция.

В резултат на процесуални – следствените дейности и бързите и сполучливи оперативно – издирвателни мероприятия от страна на чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна била открита самоличността на убития – 45-годишен немски екскурзиант, както и съпричастността на двама души към действието.

С оглед на събраните доказателства е направено обосновано съмнение, че създатели на закононарушението са 43-годишна гражданка на Федерална  Република Германия – брачна половинка на жертвата, и С.Р. на 33 години – български жител. Двамата са привлечени към наказателна отговорност и арестувани за период до 72 часа с оглед довеждането им пред съда за установяване на мярка за неотклонение. Предстои настояването на наблюдаващия прокурор за налагане на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража “ да бъде импортирано в съда.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура във Варна.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР