„Малко съм сърдит на Азис”. Това сподели в интервю за

...
„Малко съм сърдит на Азис”. Това сподели в интервю за
Коментари Харесай

Ето защо Тони Стораро е смразен с Азис

„ Малко съм ядосан на Азис”. Това показа в изявление за "Неделята " на Нова телевизия поп фолк звездата Тони Стораро. Той изясни, че причина да е афектиран на Азис е това, че той отказал да участва на сватбата на сина му Фики Стораро. „ 20-годишно другарство не може да се захвърли по този метод.

Искам да кажа на Азис да е жив и здрав и да не не помни старите си другари. Дай Боже, един ден да се срещнем и да си споделим някои неща”, сподели още Тони Стораро. Той показа, че постоянно хората го мислели за надут, само че това изрично не било правилно. Аз съм доста добър човек – като малко дете съм”, признава артистът. Бащата на спечелилия в „ Като две капки вода “ показа, че е получавал паник офанзиви. „ Благодаря на Бога, че те изчезнаха преди 4-5 години”, посочи Стораро. Чалга изпълнителят предполаг, че ги отключил, когато почнал да приема участия в купоните на мутрите. „ Аз пея, те стрелят “, показа шуменецът, който обаче пази и положителни мемоари от познанствата си с тези хора.

Що се отнася до професионалния му път, артистът показа, че мечтае всеки огромен музикант в България да има личен оркестър. Това давало на изпълнителя самочувствието, че в действителност прави работата си, както би трябвало.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР