Малко са представителките на нежния пол, пък било то и

...
Малко са представителките на нежния пол, пък било то и
Коментари Харесай

Джей Ло предизвика екстаз на кинофестивала Трайбека в Ню Йорк

Малко са представителките на нежния пол, пък било то и световноизвестни, които могат да провокират същински възторг единствено с появяването си на някое място, възпламенявайки го със своя съблазън, само че Дженифър Лопес несъмнено е една от тях. Тя е от дамите, към които хорското удивление и унес само нарастват с времето, отреждайки ѝ несъмнено място измежду иконите на шоубизнеса, чиято популярност ще живее постоянно, написа dir.bg. Да, за разлика от преходните звезди, озовали се на небосклона с помощта на момента известност, която с годините последователно губи инерция, а те - блясъка соя искра, нейното зарево става все по-силно, все по-заслепяващо, прогаряйки трайна диря в историята на развлекателната промишленост. Все отново не на вятъра списание " FHM " я слага два пъти на върха на класацията си за най-привлекателна дама на планетата.

Поредното доказателство за това е екстазът, който провокира измежду присъстващите на годишния кинофестивал " Трайбека " в Ню Йорк, пристъпвайки на аления килим за прожекцията на документалния филм на Netflix " Полувреме ", отдаден на кариерата ѝ. Именно лентата, чиято основна героиня е изпълнителката на шлагера " If You Had My Love ", даде начало на двайсетото издание на събитието, учредено от Робърт де Ниро и продуцентите Джейн Розентал и Крейг Хаткоф през 2002 година Годеницата на Бен Афлек, с който това лято ще създадат още един опит да извървят пътя до олтара, узаконявайки връзката си, прикова всички погледи към себе си, трансформирайки се в повсеместен център на внимание още от мига, в който застана под ярките светлини на прожекторите. 52-годишната латино дива удиви феновете си с елегантна, само че дръзка черна рокля от кадифе и шифон, разкриваща огромна част от добре поддържаното ѝ тяло, чиито именити извивки преди време ѝ печелят прякора " La Guitarra " измежду нейните другари в родния ѝ Бронкс.

Въпреки че номинираната за " Грами " певица постоянно е проявявала удивителен нюх към своя дрешник, като по традиция тоалетите ѝ наложително се трансформират в тематика на голям брой медийни полемики, този път като че ли не бе направила най-удачния избор за облекло... Макар мнозина евентуално да са на друго мнение, прелъстени от цялостната ѝ визия, която тя бе решила да приключи с чифт висящи обеци с инкрустирани диаманти, дамска чанта вид " плик " и обувки на висок ток, обсипани с блестящи камъни, проблясващи от светкавиците на фотоапаратите, запечатващи всяко нейно придвижване.

Режисьорката на " Полувреме " Аманда Микели се надява, че продукцията, чиято премиера ще бъде на 14 юни по стрийминг платформата Netflix, показва нова, от време на време уязвима, само че постоянно устойчива страна на Лопес.

" Впечатлението ми за нея беше на извънредно сполучлив, блестящ човек. Когато я срещнах, си споделих: " Тази жена е състезател от международна класа. Тя е играч. Начинът, по който се държи и работи. Тя е актьор, само че аз в действителност преоткрих тази друга нейна страна. Тя е войник ", споделя Микели в изявление.

" Полувреме " има някои от нормалните характерности на документални филми за актьори - умислен е да бъде съкровен портрет. Продукцията обаче се отличава с това, че улавя провокациите, пред които са изправени даже суперзвезди в развлекателната промишленост, която не постоянно е приветлива за латино изпълнителите.

" Дженифър постоянно се е опитвала да се потвърждава ", споделя Микели. " Не желая да навеждам нещата до: " О, тя е цветнокожа жена, а за цветнокожите дами нещата са по-трудни. Това обаче е правилно, изключително в развлекателната промишленост ".

За лентата Аманда Микели събира фрагменти, снимани в края на 2019 година и началото на 2020 година от екипа на Джей Ло и други, както и към 1000 часа архивни фрагменти. През интервала от време, обзет от кино лентата, някогашната брачна половинка на Марк Антъни играе в и продуцира получилата ласкави мнения драма " Да свалиш Уолстрийт ", с помощта на която към нея се подвигна " оскаров звук ". Певицата и актриса също по този начин взе участие като ко-хедлайнер на " Супербоул 2020 " дружно с Шакира.

Двете събития са върхови достижения за Лопес, само че въпреки всичко отразяват някои от компликациите, с които се е сблъсквала по пътя си.

По същото време тя ненадейно е спрягана за първа номинация за " Оскар " за осъществяването си в " Да свалиш Уолстрийт " - продукция с главно женско наличие, която визира проправянето на път в промишленост, следена от мъже, написа Българска телеграфна агенция. Тежестта на тези упования се вижда в подиуми като тази след премиите " Златен глобус ", в която Лопес споделя " Разочаровах всички ", откакто се разминава с оценката. По думите ѝ пропусната номинация за влиятелната статуетка е била разочароваща, тъй като мнозина са предполагали, че е неизбежна.

" Истината е, че фактически мислех, че ще бъда номинирана ", споделя холивудската звезда.

" Завладяващо е да видиш някой, който в действителност се стреми и желае нещо толкоз мощно. От звездите не се чака да признават, че желаят " Оскар ". Но тя не скрива във кино лентата, че е имала очаквания, че е желала това самопризнание. Кой не би го поискал? ", споделя режисьорката Аманда Микели.

Когато за първи път сподели на Дженифър Лопес 12-минутен фрагмент с фрагменти зад кулисите, Микели нервно чака отговора ѝ.

" Тя ме погледна и сподели: " Тялото ми трепери. Не съм се виждала по този начин до момента ", споделя режисьорката. " В този миг, виждайки себе си, тя осъзна защо се бори ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР