Малко са депутатите, които не са засегнати от това туморно

...
Малко са депутатите, които не са засегнати от това туморно
Коментари Харесай

Бареков в ексклузивно интервю за АЛФА ТВ: Казусът с Орбан и Унгария осветли кой слугува на Сорос и кой защитава националните си интереси и идентичност

Малко са депутатите, които не са наранени от това туморно обучение, наречено Сорос, и неговите кръгове. Затова ние депутатите консерватори в Екологичен потенциал (аз и господин Джамбазки), петима сътрудници от ЕНП, където са ГЕРБ, гласувахме срещу глобите. По този метод лъснаха кои са хората на Сорос в Европарламента и кои са тези, които пазят националните си ползи и еднаквост. Това съобщи евродепутатът Николай Бареков в извънредно изявление за телевизия Алфа.

Мотивите за наказването на Унгария произтичат от спора на на господин Орбан с обществото на господин Сорос, което командва Европейската комисия и за жал командва част от Европейския парламент, безапелационен е Бареков.

На въпрос на какъв принцип е разграничена Европа по проблема Унгария, Бареков съобщи, че не се гласоподава на база национални ползи, а по принадлежност или по непринадлежност към соросоидните кръгове. Като образец той уточни Сергей Станишев, който по думите му е изтъкнат соросоид и който е подкрепил глобите за Унгария, Ева Паунова (Майдел), която е гласувала въздържал се, само че това значи, че е подкрепила отчета.

Бареков изясни и на какво се дължи този абсурд при гласуванията. „ Това, което измисли европейската администрация е неповторимо – единствено в някои гласувания гласът „ въздържал се” значи глас в интерес на този, който внася отчета - парадокс, само че в ерата на Сорос всичко е възможно”, възмути се евродепутатът.

Той предвижда, че идващите европейски избори ще бъдат с изключително значение - „ те ще са „ за” и „ против” Сорос, „ за” и „ против” консерватизма”. В тази връзка Бареков разгласи, че протяга ръка за идния евровот към „ всички консервативни естествени партии в България, част от които по думите му е и партия „ Атака”.

На въпрос какви ще са последствията за Унгария, Бареков съобщи, че най-лошото, което може да се случи, е да се отнеме гласът на Унгария в Съвета на Европа. По думите му това в действителност е задачата на Сорос.

Бареков разкри, че в действителност концепцията е на няколко „ неудобни” страни да се отнеме гласът в Съвета, който взима окончателните решения, за „ болните от ишиас бюрократи на господин Юнкер, които не са определени от народа, да командват Европа”. „ По този метод окончателните решения ще минават безпрепятствено”, добави той.

„ Полша и Чехия обаче към този момент обявиха, че ще наложат несъгласие, което значи, че няма по какъв начин да мине това решение в Европейския Съвет”, напомни Бареков, само че акцентира, че поддържа резолюциите на две парламентарни партии в България – „ Воля” и „ Атака”, които желаят парламентарното болшинство да принуди премиера Бойко Борисов в Европейския съвет да наложи също несъгласие. „ Това е „ духът” и на моята партия „ Презареди-България”, акцентира евродепутатът.

Попитан какви сигнали дава въпросът „ Унгария”, Бареков изрично съобщи, че либералите се надигат - „ либерали, които са доста рискови, хора, които пазят извънредно корпоративни и стопански интереси”. „ Това, което е господин Прокопиев за българската реалност, е господин Сорос за европейската действителност”, онагледи обстановката евродепутатът.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР