Малко са артистите, които са успели да се издигнат до

...
Малко са артистите, които са успели да се издигнат до
Коментари Харесай

Judas Priest в София

Малко са артистите, които са съумели да се повдигнат до висотата на Judas Priest по време на тяхната съвсем 50-годишна кариера. Присъствието им на музикалната сцена остава все по този начин на висота.
 Брус Дикинсън идва в България, с цел да показа новия си солов албум
Брус Дикинсън идва в България, с цел да показа новия си солов албум

Летни метъл трептения

Judas Priest имат блестяща кариера, обхващаща съвсем пет десетилетия и не престават да показват своето трайно наличие и въздействие в музикалната промишленост.

От революционните си албуми като Sin After Sin и British Steel до триумфа на Firepower, Judas Priest оставят незаличима диря в жанра. Нещо повече - тяхната отличителна хармония с костюми от кожа и шипове е исторически цяло фешън течение, за което виновен е главно фронтменът и икона на бандата от Бирмингам - Роб Халфорд.
 Снимка 657142

А в този момент разбираме, че хеви метъл величията идват още веднъж в България за концерт в зала " Арена София " на 19 юли 2024 година, като част от турнето Invincible Shield във връзка на новия си албум.
 Hills Of Rock с Bring Me The Horizon и Korn
Ето кой още ще се качи на сцената на Hills Of Rock

Очертава се забавен музикален фестивал

Това лято София става част от международното турне на групата, което към този момент започва в Обединеното кралство и Ирландия и продължава в Европа и Съединени американски щати. Invincible Shield, 12-и албум за бандата, съдържа 14 предстоящо положителни части, които към този момент са в плейлистата на всеки уважаващ себе си рок почитател.

Билетите влизат в продажба в петък, 15 март, на Ticketstation.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР