Малко родни звезди могат да се надяват дори на това,

...
Малко родни звезди могат да се надяват дори на това,
Коментари Харесай

Лили Иванова следва диетата на Путин! Ето как се храни тя, за да е в перфектно здраве

Малко родни звезди могат да се надяват даже на това, което е постигнала Лили Иванова. Та тя през цялата си кариера е все на върха! С огромната ѝ известност, триумфи и концерти обаче за нея идва и огромната отговорност постоянно да наподобява ослепително. И тя го прави! Но по какъв начин?

Виж още: Есил Дюран с забавен и ексцентричен подарък за сина си – имунизира се 

Оказва се, че примата следва хранителния режим не на кого да е, а на Владимир Путин! " По отношение на личния cи организъм постоянно се преценявам със себе си. Не ме интересуват фешън диети или други гладувания, само че съм забелязала, че най-добре ми въздейства зърнената храна ", споделя тя, представена от " България Днес ". 

Виж още: Николета Лозанова с фрапантна смяна, само че и значима задача: Подкрепя българската ЛГБТ общност 

Така да вземем за пример в менюто на Лили Иванова участват единствено здравословни храни, чиято основна съставна част е булгур, хумус, леблебия или елда. " Зърнените вкусотии не съдържат никакъв холестерол, минимални мазнини, само че много калий и натрий, както и белтъчини и витамини. Oт време на време единствено хапвам месо, само че си разрешавам и черен шоколад с изключение на мед. Това единствено отвън режима, който си работи, даже да прекаля няколко блокчета шоколад ", изяснява тя. 

Виж още: Сладък празник за Алекс Енева - половинката ѝ Бебо навърши 30 година, посвети му прочувствен пост! 

Оказва се, че Лили Иванова прибягва и до национална медицина, що се отнася до хубостта и персоналната грижа. " Сигурно ще е ужасяващо за някои хора, само че аз мажа постоянно косата си със свинска мехлем, жълтък и кисело мляко. Съветвам всяка жена, която желае да има хубава коса, да ползва рецептата ми, доста е ефикасна. Косъмът се заздравява, стопира даже косопадът. Всичко останало, което употребявам, е допълнение към тази маска ", споделя тя. 

Изображение: https://www.instagram.com/lili_ivanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР