Малко преди началото на MWC 2019 в уеб пространството се

...
Малко преди началото на MWC 2019 в уеб пространството се
Коментари Харесай

Sony ще представи уникален флагман и още два интересни модела на MWC 2019

Малко преди началото на MWC 2019 в уеб пространството се появиха качествени рендери и подробните спецификации на нов флагмански смарт телефон на Sony.

Еван Блас (Evleaks), който до момента не е забелязван да подава погрешна информация заяви новите данни. Оказа се, че Sony ще ребрандира своята флагманска серия и новият смарт телефон ще излезе под името Xperia 1 , а не под XZ4, както се предполагаше по-рано. Блас заяви, че новият Sony Xperia 1 ще бъде оборудван с 6,5-инчов OLED екран с 4К резолюция и поддръжката на HDR. Екранът ще бъде с тънки рамки без прорези и съответствие на страните 21:9.

Порталът Gizchina добавя, че Xperia 1 ще се базира на топ-процесора Snapdragon 855, допълнен с 6 или 8 GB оперативна памет и 128 или 256 GB флаш-диск. Очакват се съществуването на Bluetooth 5.0 и NFC модули за безжична връзка, 4000 mAh батерия и отбрана от клас IP68. Устройството ще работи под ръководството на операционната система Android 9.0 Pie.

Характеристиките на тройната съществена камера към момента не са доказани. Според предходна неофициална информация, главният фотосензор ще е с резолюция 53 МР и рекордна f/1,6 апертура. Конфигурацията се добавя от 16 МР телеобектив (f/2,6) и ToF за сканиране на дълбочината на сцената.

Сред изображенията на Еван Блас се виждат още два смарт телефона с двойни камери, като единият е по-компактен.

Анонсът на Xperia 1 е разгласен за 25-ти февруари на MWC 2019 и тогава ще разберем всички детайлности.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР