Малко преди 79-ата нощ на протестите, които настояват за оставката

...
Малко преди 79-ата нощ на протестите, които настояват за оставката
Коментари Харесай

Ден 79: Отровното трио - Изказването на вътрешния министър за `перфектната операция` е цинично |

Малко преди 79-ата нощ на митингите, които упорстват за оставката на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев, Отровното трио дефинира изявлението вътрешния министър Христо Терзийски като цинично. Министърът назова вечерта на Кървавата сряда на 2 септември, в която имаше конфликти на протестиращите и полицията, " съвършена интервенция " пред Народното събрание. Пострадаха и публицисти, само че Терзийски отхвърли.

Адвокат Николай Хаджигенов съобщи, че " министърът на вътрешните работи е излъгал пред Народно събрание и пред цяла България, което е закононарушение ". Той добави, че всички са видели фрагменти с полицейско принуждение от нощта на 2 септември.

Проф. Велислав Минеков за следващ път разяснява, че все още няма публични данни за точния брой задържани и бити протестиращи. Той добави, че Отровното трио ще упорства за тази информация. " Искаме отговор какъв брой бяха почтено пребитите, ранените, арестуваните протестиращи от служители на реда ", добави професорът.

Арман Бабикян разяснява и изявлението на депутата от ДПС Халил Летифов по отношение на вчерашния митинг пред централата на партията. Летифов съобщи, че " позабравени политически субекти желаят да бъдат реанимирани и необичайно бързо биват видяни, като се качат на гърба на господин Доган ". Бабикян изясни, че визитата на протестиращите " е обвързвано не с желанието да се катерим по гърба на господин Доган, а с желанието да слезе от гърба ни господин Пеевски. "

Триото разясниха още и активността на " Джи Пи Груп ", която е записана с капитал от единствено 10 лева от 20-годишния Венцислав Манчовски в началото с адрес в София, а по-късно в с. Горна Кремена. Фирмата е записана през януари тази година. Според Отровното трио, които цитират данни на са " Бивол ", Манчовски е заречен 80% от приходите за ПФК Левски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР