Малко преди 17 ч. таксита блокираха столичния булевард „Черни Връх“

...
Малко преди 17 ч. таксита блокираха столичния булевард „Черни Връх“
Коментари Харесай

Десетки таксита блокираха кръстовището на тежката катастрофа в София

Малко преди 17 ч. таксита блокираха столичния бул. „ Черни Връх “ на мястото, където нощес се е случила тежката злополука, лишила живота на 2 млади девойки. При случая пострада и таксиметров водач. Исканията им са за законови промени и по-строг надзор на пътя. Те се заканиха на още митинги, в случай че не бъдат взети съответни ограничения.


„ Да подкрепим сътрудника и веднъж вечно да спрат тези безобразия по улиците. Повечето сътрудници мислим, че и този господин нощес ще се измъкна, както и този, който затри Милен Цветков. Стига с тези опиати и безобразия по улиците “, сподели таксиметровият водач Георги Яшов.
По думите му двете девойки са обезглавени, а таксиметровият водач е жив, само че с пострадвания.
Припомняме ви, че малко след 23 ч. нощес автомобилът, ръководен от някогашния футболист Георги Семерджиев, минава на червен светофар, блъска такси и се удря в асансьора на метростанцията на бул. "Черни връх ".
От самия удар автомобилът се разцепва на две - едната половина минава през оградата и на пешеходната зона опустошава чакащите девойки на тротоара, обясниха от полицията.
Семерджиев има повече от 50 нарушавания на пътя. Бившият футболист е с богато престъпно минало, излежал е присъда, арестуван е за разпространяване на опиати. Днес е трябвало да се яви на следващо съвещание в съда, тъй като е обвиняем за нанесена телесна щета.
Бил е задържан през 2010 година по сигнали за уредени футболни мачове и „ черно тото “.
Малко след 13 ч. през днешния ден Семерджиев беше арестуван в квартал "Лозенец ", в региона на хотел "Маринела ", покрай мястото на злополуката. При задържането в него са открити отличителни полицейски знаци – два броя сини лампи и стоп палка.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР