Малко повече от месец след като се залюби с Валери

...
Малко повече от месец след като се залюби с Валери
Коментари Харесай

Мария Бакалова влезе официално в семейството на Валери

Малко повече от месец откакто се залюби с Валери Григоров от „ Игри на волята ”, Мария Бакалова към този момент е влезнала в фамилията му. Звездата е била публично показана на „ свекърва ” си – олимпийската шампионка Мария Гроздева, с която доста са си допаднали.
Съвсем до неотдавна Мария Гроздева към момента не беше виждала онлайн приятелката на сина си, с която са адашки. Шампионката познаваше „ снаха ” си единствено от фотоси в медиите и видеозаписи. Връзката на сина й с филмовата звезда обаче се развива толкоз бързо, че Валери решил да запознае обичаната си със своята майка в първия вероятен миг, като по този метод на процедура я е направил част от фамилията си. Това е станало още откакто се е завърнал в София от Солун, където се е залюбил с холивудската актриса. В столицата ни влюбената двойка беше поканена на ревю във връзка 8 март, а на подиума дефилира Мария Гроздева. Успоредно с това излезе и фотография на шампионката, за която тя театралничи дружно със сина си, приятелката му и чужд юноша, за който се твърди, че е коафьор. Говори се, че двете Марии са си допаднали още със запознанството и за няколко дни са станали първи приятелки.

След ревюто влюбените потвърдиха пред Нова телевизия информацията, огласена първо от „ Уикенд ” , че връзката им е почнала по време на работа. Както вестникът ни заяви преди време, искрите са прехвърчали при фотосите на филм в Солун при започване на годината. Бакалова е била ангажирана като актриса в лентата, а Валери – като каскадьор. Макар че по обучение е правист, той има интерес към каскадите и споделя, че за момента му се желае те да са главната му специалност. Двамата с актрисата оповестиха за връзката си на 14 февруари – Денят на влюбените. Оттогава постоянно пускат свои фотоси дружно. От тях стана ясно, че след Солун са се отбили във Велинград, забавлявали са се в локален бар, където е имала присъединяване фолк певицата Емануела. За Тодоровден пък дружно са яздили коне. „ Той си е най-хубавото момче на света! ”, сподели Мария за своя обичан.

Скоро обаче Мария и Валери ще би трябвало да се разделят, тъй като актрисата има ангажимент за фотоси в Будапеща, а след това – в Канада. След това пък щяла да работи в Луизиана. Тя и преди е споделяла, че графикът й е цялостен за години напред, тъй че към този момент с Валери ще поддържат връзка от разстояние.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР