Малко повече от месец след като сърцераздирателно се раздели с

...
Малко повече от месец след като сърцераздирателно се раздели с
Коментари Харесай

Валери Божинов напъден от Биляна заради секс с врачанска камериерка

Малко повече от месец откакто сърцераздирателно се раздели с Валери Божинов посредством намерено писмо в обществените мрежи, Биляна Дол най-сетне разкри мотива за разрива си с футболиста. Залязващият ритнитопковец е бил изловен от половинката си Биляна Дол в миг на интимни извършения с друга жена, освен това не с някоя старлетка, а с камериерка от Враца, написа уеб сайтът Lupa.bg.
Любителят на котета изял няколко звучни шамара, като 43-годишната сръбкиня Биляна го издрала и с нокти по лицето, та Валерко носи и напълно физически белезите от драмата.
Издънката станала при започване на юли, когато Божинката стартира да тренира за здраве с "Ботев "/Враца/, нежелателен от който и да било удовлетворителен тим у нас или в чужбина. Пастрокът му Сашо Ангелов, който е треньор на локалния отбор, понижил натоварванията на футболистите си и вместо два пъти, те цяла седмица упражнявали по един път дневно. Нашият Валерко се възползвал от понижението и решил да не загатва на Биляна за смяната в програмата си. Така имал опция да се прибира в жилището си в локален хотел и да прекарва времето си с 19-годишна мацка отблизо село, на която от дълго време бил хвърлил око.
„ Страстната седмица “ на Божинов обаче приключила прибързано с издънка, споделиха приятели на футболиста. Бившата госпожа Дол се прибрала внезапно във Враца и Валери безусловно бил хванат „ на шаблон “ със знойната госпожица, след което последвал невиждан скандал. Нещастното момиче изхвърчало по голо дупе с униформа в ръка, а нашият почнал да яде плесници, съпроводени със сочни сръбски псувни.
Няколко дни по-късно Биляна разгласи, че не може повече да се бори с мъчителния нагон на Валери и го напуща.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР