Малко повече от месец преди да се завърне на боксовия

...
Малко повече от месец преди да се завърне на боксовия
Коментари Харесай

Кобрата говори срещу насилието пред деца

Малко повече от месец преди да се завърне на боксовия кръг и да се изправи в конфликт за една от международните трофеи на WBA (редовна) в тежка категория против Махмуд Чар, Кубрат Пулев посети учениците в Основно учебно заведение " Христо Смирненски " в Раковски.

Причината за гостуването му е самодейността " Не на насилието! ". Малчуганите бяха запленени от думите на боксьора, който им даде поучителни образци от личния си живот.

" Любов - това е най-зареждащото, което може да се случи на човек. Аз в действителност не мога да изкажа благодарността си и любовта си, отношението и силата, с която зареждат тези деца.

Те са в години, в които няма интриги и долни номера. Те са толкоз чисти и са неповторими. Невероятни са ", съобщи Пулев пред bTV.

" Исках да има повече родители, тъй като персонално за мен, с цел да има предварителна защита против насилието, това би трябвало да тръгне от фамилната среда. Там най-вече въздейства това нещо ", безапелационен беше Пулев.

В момента той е в усилена подготовка за идния мач на 30 март в София. Срещата с децата обаче наруши за малко програмата му.

" Бях заречен, пък мачът излезе в това време. Много са настоятелни от учебното заведение и Раковски. Бях заречен, а аз си държа на думата. Една подготовка по-малко ще направя. Няма по какъв начин! ", сподели Кубрат.

Той получи доста поддръжка и дарове от децата, които търпеливо изчакаха за фотография с боксьора. Организаторите пък се бяха постарали, посрещайки Пулев с самун, сол и осъществяване на гайда.
 Чар: Пулев е един от великите боксьори
Чар: Пулев е един от великите боксьори

" Аз не се предавам "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР