Малко повече от година след премиерата на Ferrari F8 Tributo, която

...
Малко повече от година след премиерата
на Ferrari F8 Tributo, която
Коментари Харесай

NOVITEC даде 787 конски сили и 22-цолови джанти на Ferrari F8 Tributo

Малко повече от година след премиерата на Ferrari F8 Tributo, която се състоя на международното ревю в Женева, NOVITEC анонсира програмата си за доработка на суперспортния модел на легендарната марка.

Традиционно за NOVITEC, след намесата на екипа на компанията, обещава значително нарастване в максималната мощност на своя мотор, повишена максимална скорост на придвижване, специално създадена олекотена стоманена спортна изпускателна система, впечатляващи нови 20-, 21- и 22-цолови джанти и други.

В общоприетата си настройка, V-образният, осемцилиндров мотор с работен размер от 3.9 литра, на F8 Tributo предлажа оптималната мощ от 720 конски сили и оптимален въртящ миг от 770 Нм. След монтирането на два допълнителни електронни модула от страна на инженерите на NOVITEC, максималните показатели се усилват на надлежно 787 конски сили и 882 Нм..

В резултат на усъвършенстването на работата на мотора, окачването и изпускателната система, доработената от тунинг компанията версия на Ferrari F8 Tributo е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 2.7 секунди (2.9 секунди стандартно) и да развие оптималната скорост на придвижване от над 340 км/ч (340 км/ч стандартно).



Новите 20-, 21- и 22-цолови джанти за Ferrari F8 Tributo са създадени от американската компания Vossen и с изключение на с впечатляващ дизайн могат да се похвалят и с наистина богата (72 варианта) цветова гама.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР