Малко повече от година след издаването на супер хита “Blinding

...
Малко повече от година след издаването на супер хита “Blinding
Коментари Харесай

“Blinding Lights” на The Weeknd е най-излъчваното чуждестранно парче у нас за 2020

Малко повече от година след издаването на супер шлагера “Blinding Lights”, песента на The Weeknd оглави класацията за най-излъчвани задгранични песни в българския ефир.

В Топ 10 на класацията се подреждат и Topic х A7S с шлагер сингъла „ Breaking Me “, Saint Jhn с “Roses” в ремикс версия на известния DJ Imanbek и съветската поп дива Zivert с песента “Beverly Hills”.

“Blinding Lights” е част от последния #1 албум на The Weeknd – “After Hours”, който излезе на 27-ми март, 2020. У нас албумът е разполагаем на CD и винил в онлайн магазина MusicMall.bg от Анимато Мюзик/Universal Music Group.



Сингълът “Blinding Lights” получи платинен документ още в първите си 4 месеца, счупи върха за най-вече седмици в Top 5 (33) и Top 10 (41) на Billboard Hot 100 и прекара изумителните 52 седмици в Hot 100 класацията, за което получи оценката “Top Hot 100 ария на 2020”. Парчето е и най-стриймваната ария на годината в международен мащаб в Spotify за 2020 и към момента е #1 в Top 40 radio. И още, “Blinding Lights” е #1 Billboard R&B/Hip-Hop ария на 2020, #1 Billboard Hot R&B ария на 2020 и прекара най-вече седмици на върха на класацията (34), също по този начин е и #1 Billboard R&B/Hip-Hop ария с най-вече продажби за 2020 и #1 Billboard R&B ария с най-вече стрийма през 2020.

“Blinding Lights” доминираше международния радио и ТВ ефир през 2020 и натрупа редица достижения и оценки. У нас песента се задържа 26 поредни седмици в Top 10 на националната ни ранглиста, 11 от които под #1.

За да отпразнува първата годишнина от издаването на “Blinding Lights” международната звезда The Weeknd и фламенко-поп дивата Rosalía се събират за изненадваща и истинска ремикс версия на парчето.
Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group  “Blinding Lights ” на The Weeknd е най-излъчваното задгранично парче у нас за 2020 (ВИДЕО)

На 7-ми февруари The Weeknd ще показа специфична шоу стратегия на сцената на Pepsi Super Bowl LV Halftime Show. В чест на събитието изпълнителят разгласи издаването на албум с най-хубавото от изключителната си музикална кариера.

Албумът “The Highlights” ще излезе на 5-ти февруари. Днес започват предварителни поръчки на изданието в онлайн магазина MusicMall.bg от Анимато Мюзик/Universal Music Group.
Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group  “Blinding Lights ” на The Weeknd е най-излъчваното задгранично парче у нас за 2020 (ВИДЕО)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР